The way to the best indoor en outdoor sportwear
Home Page.

Competitieprogr.

Wedstrijdverslag.

Selectie Groene Ster

Favoriete Links

In de krant...

Gastenboek

Sportswear Virma

Sportswear

The way to the best indoor en outdoor sportwear
Wie is Virma? Wat is Virma?

Virma is sinds 1967 in Italiƫ een begrip op het gebied van het ontwerpen en fabriceren van sportkleding. Een aantal grote gerenommeerde merken die mondiaal toon aangevend zijn in de diverse sporten, o.a Asics, Mikasa laten hun sportkleding collectie, onder hun eigen merknaam, vervaardigen bij Virma.

Het is niet verwonderlijk waarom deze merken een beroep doen op Virma, want Virma maakt haar kleding van de allerbeste Du Pont garens die er zijn.

Die kwaliteit is de reden dat Virma op zijn shorts en shirts een garantie verstrekt van 12 maanden. De constante kwaliteitscontrole die Virma hanteert zorgt er voor dat de details van de kleding en de afwerking van hoge kwaliteit zijn

Ook de leveringen zijn aan strenge eisen gebonden, vandaar dat dit zeer snel en efficiƫnt geregeld wordt. De standaard kleding zoals vermeld in onze prachtige catalogus en op onze website is in de meeste gevallen sneller in uw bezit dan u in het verleden gewend bent. Alle modellen uit de catalogus zijn uit voorraad leverbaar.

Omdat alle sport en vrijetijd kleding in eigen beheer gemaakt wordt, bestaat er zelfs de
mogelijkheid om een eigen uitrusting shirt te laten ontwerpen en fabriceren. Vraag ons naar de voorwaarden en mogelijkheden hieromtrent. Virma garandeert u dat dit model eventueel exclusief voor u vereniging te verkrijgen is en onbeperkt leverbaar is.

C&G Sportswear LWD, importeur van Virma sportkleding in de Benelux zal in overleg met uw vereniging tenues van dit model op voorraad nemen, om zodoende snel aan uw vraag te kunnen voldoen. Indien gewenst kunnen wij ook leveren via uw detaillist. De keuze is aan u. Het uitgebreide assortiment van Virma behelsd ook kleding en accessoires voor de volgende sporten
Handbal / Volleybal / Voetbal
Gelet op de reactie`s die wij hebben ontvangen van afnemers die vanaf het allereerste begin waarop wij de Virma collectie 2002-2003 presenteerde hebben aangeschaft om de wedstrijden in te spelen zijn wij in de volle overtuiging dat ook u uiterst tevreden zult zijn oven dit product.

Is uw vereniging toe aan vervanging van de kleding, en wilt u de kosten daarop tot een minimum beperken maar toch overtuigd zijn van een perfecte kwaliteit

Offer dan 5 minuten van uw kostbare tijd op en neem contact op met


Fmichielsen@msn.com
Fred Michielsen
C&G Sportswear LWD
Polderstraat 30
4815 AH, Breda
0622397831
fax:076-5818353